Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Vacature: Recruiter (32-40 uur)

Armadas

Heb je al enige ervaring in internationaal recruitment en wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière? Groei dan met ons mee!

Sinds onze oprichting in 2018 laat Armadas zien dat het uitzenden van talentvolle flexkrachten uit Midden en Oost-Europa met een menselijke aanpak samen kan gaan met een goede bedrijfsvoering.

Steeds meer bedrijven en, tegenwoordig wellicht nog belangrijker, flexkrachten weten Armadas te vinden om haar onderscheidende servicelevel.

Wij geloven in het open hiring principe om onze bedrijfsgroei verder door te zetten. Wanneer je de (geschikte) kandidaten hebt, heb je de business!

Ben jij de enthousiaste recruiter die ons naar het volgende niveau tilt?

Jouw taken:

 • Je bent continue bezig met het uitbreiden van je netwerk van kandidaten volgens het open hiring principe;
 • Je voornaamste taak is het actief werven en selecteren van uitzendkrachten en ze bemiddelen naar een geschikte functie;
 • Je bezoekt onze klanten om kandidaatsprofielen en functieprofielen op te stellen;
 • Je maakt de vacatures voor de gezochte functies;
 • Je ondersteunt de geschikte kandidaten met het invullen van hun documentatie en draagt zorg voor de administratieve afhandeling van de plaatsing in samenwerking met je Backoffice collega’s;
 • Je volgt de markt en ziet kansen om verder te ontwikkelen.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze baan nou juist zo leuk!

De ideale kandidaat:

 • Je spreekt je talen, in ieder geval Pools, Nederlands en Engels;
 • Je hebt bij voorkeur al enkele jaren werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling als recruiter;
 • Staat stevig in je schoenen, het vak van recruiter kan uitdagend zijn en best wat van je vragen. We begeleiden je en helpen je waar we kunnen, we laten je niet aan je lot over;
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Je beschikt over een uitstekend beoordelingsvermogen, werkt zelfstandig en resultaatgericht met goede communicatieve vaardigheden;
 • Team player met initiatief;

We bieden je een uitdagende, zelfstandige fulltime baan met een goed salaris! Een leuke werkomgeving met enthousiaste collega’s en een informele werksfeer!

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een gecertificeerd internationaal uitzendbureau dat flexkrachten, met name uit Midden en Oost-Europa, verbindt met mensgerichte opdrachtgevers in de regio Eindhoven Brainport. Wij zoeken over de landgrenzen naar de beste kandidaten. Onze service stopt niet bij de plaatsing, wij zorgen ook voor de huisvesting, zorg en het welzijn van al onze flexwerkers. Daarom ons motto “Quality in flex”.

Bedrijfscultuur

Als familiebedrijf hecht Armadas veel waarde aan verbondenheid, eerlijkheid en vertrouwen. Het fundament van al haar activiteiten. Alles in het werk stellen om de belangen van werkgevers en werknemers optimaal te behartigen.

De baan voor jou?

Wil je meer informatie of (vrijblijvend) kennismaken? Bel naar Karolina Bury +31 (0)40 209 2800, mail naar k.bury@armadas.eu , of maak een afspraak om langs te komen.