Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Referenties

Hier ziet u de referenties over Armadas. Het ondersteunen van MKB bedrijven, met onze expertise op HR-vlak, en het persoonlijke welzijn van flexkrachten staat hierbij centraal. Armadas zorgt voor quality in flex!

Adrie Cuijten - Directeur

Toen er bij AC Diana B.V. een onverwachte toename in het aantal opdrachten was, zaten we echt te springen om extra mankracht.

Op zoek hiernaar kwamen we in contact met Armadas.

De communicatie met Paula van Armadas liep erg soepel en er was meteen sprake van een klik.
Al snel waren er al een aantal Poolse medewerkers bij ons aan de slag.

Inwerken was nauwelijks noodzakelijk.

Ons probleem was daarmee snel en correct verholpen.

 

Adrie Cuijten

AC Diana B.V.

Dennis Lemmens - Productieleider

We zijn gestart met 9 medewerkers maar hebben inmiddels 17 medewerkers via Armadas rondlopen bij René Schönefeld. Wanneer we extra krachten nodig hebben kunnen we daar vaak al binnen 2 weken een beroep op doen. Maar liefst 70% van onze flexkrachten is bij ons via Armadas. Ik doe altijd direct zaken met Paula.

Armadas schakelt direct en voert snel gesprekken met potentiële nieuwe flexkrachten voor ons bedrijf. Het is een daadkrachtig bedrijf met een open en duidelijke manier van communiceren. Ze doen wat ze zeggen en ze denken liever in mogelijkheden dan in problemen.

Toen een Nederlandse jongen bij ons op de werkvloer problemen had rondom zijn huisvesting kwam Armadas in actie toen ze te horen kregen dat het zijn werkzaamheden ondermijnde. Ze hebben hem aan huisvesting geholpen waardoor hij weer optimaal kon functioneren. Ik vind Armadas een warm en betrokken bedrijf. De dames op kantoor hebben echt een drive en passie voor hun vak.

Dennis Lemmens

René Schönefeld