Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Wat is onze werkwijze?

We hebben persoonlijke aandacht voor u als werkgever en voor de flexkrachten die bij u worden geplaatst. Onze begeleiding houdt niet op na de werving en selectie. We bieden blijvende ondersteuning op communicatief en organisatorisch vlak. Zo kan er zo prettig mogelijk worden samengewerkt. Ook in de persoonlijke omgeving van flexkrachten zorgen wij dat alles goed geregeld is en dat mensen echt op hun plek zitten. Met deze werkwijze proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Perfecte match

Voordat we voor u op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor uw vacature(s), verzamelen we zoveel mogelijk informatie over uw wensen en eisen. Hierbij richten we ons niet alleen op professionele competenties, maar ook op het gewenste persoonlijkheidsprofiel. Zo kunnen we gericht gaan zoeken naar mensen die het beste passen bij uw bedrijf. Dit doen we door middel van ons uitgebreide netwerk, ons kantoor in Polen en het plaatsen van vacatures op buitenlandse websites.

Expertise voor MKB

Door onze jarenlange ervaring met werving en selectie, hebben we veel deskundigheid op HR-gebied, die bij MKB bedrijven niet altijd aanwezig is. Denk hierbij aan kennis over de CAO, functieschalen, veiligheidseisen etc. Graag ondersteunen wij u als werkgever bij het voldoen aan alle verplichtingen rondom flexwerkers. Wij zorgen voor de verwerking van de uren, een correcte en tijdige betaling van salarissen, etc. Hierdoor hoeft u geen kostbare tijd te investeren in werkzaamheden die niet bij uw dagelijkse bedrijfsvoering horen.

Heldere communicatie

Voor een veilig en prettig werkklimaat is heldere communicatie onmisbaar. De taalbarrière met flexwerkers kan hierbij een uitdaging vormen. Daarom ondersteunen wij u en onze flexwerkers graag ook op dit vlak. Dit doen we enerzijds met vertaaldiensten: onze job coördinatoren kunnen gesprekken als tolk bijwonen en er is altijd iemand bereikbaar voor praktische vragen. Anderzijds bieden we Nederlandse les aan op ons kantoor. Op deze manier kunnen flexwerkers volwaardig deel gaan uitmaken van uw team, wat de sfeer en samenwerking ten goede komt. Voor deze service rekenen wij geen extra kosten.

Open en eerlijk

We werken graag samen met bedrijven die net als wij hart voor hun personeel hebben. Flexwerkers nemen vaak een grote stap, door in Nederland te komen wonen en werken. We vinden het belangrijk dat ze op een fijne plek terechtkomen, een passend salaris krijgen en dat alles netjes geregeld is. Daarom doen we niet geheimzinnig over salarisstroken en onze marge. Openheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.