Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Slawomir en Jaroslaw 10 jaar in dienst!

Armadas

We zijn verheugd om het 10-jarig jubileum van twee zeer gewaardeerde teamleden, Slawomir en Jaroslaw, te vieren. Deze broers hebben de afgelopen weken een mijlpaal bereikt en we willen dit moment graag met jullie delen.

Slawomir en Jaroslaw hebben sinds het begin van hun carrière bij ARMADAS een ongelooflijke inzet en toewijding getoond. Ze hebben niet alleen laten zien dat ze over uitstekende vaardigheden en expertise beschikken, maar ze hebben ook een waardevolle bijdrage geleverd aan ons bedrijf.

Om onze waardering te tonen voor hun harde werk en loyaliteit, hebben we Slawomir en Jaroslaw verrast met een speciale viering. Ze werden verwelkomd met een prachtige jubileumtaart, die symbool staat voor de zoete successen die ze hebben behaald tijdens hun tijd bij ARMADAS. Daarnaast ontvingen ze ook een waardebon als blijk van dankbaarheid voor hun voortdurende inzet.

We willen Slawomir en Jaroslaw bedanken voor hun onvermoeibare inzet en professionaliteit. Hun passie en positieve houding hebben een groot verschil gemaakt binnen onze workforce en in onze projecten. We zijn vereerd om hen in ons midden te hebben en zijn verheugd dat ze zich zo op hun gemak voelen bij ARMADAS.

Het is dankzij toegewijde teamleden zoals Slawomir en Jaroslaw dat ARMADAS in staat is om voortdurend hoogwaardige diensten en oplossingen aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. We zijn enthousiast om samen verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Nogmaals, hartelijk dank aan Slawomir en Jaroslaw voor hun ongelooflijke inzet gedurende de afgelopen 10 jaar. We kijken ernaar uit om nog vele jaren samen te werken en gezamenlijk nieuwe hoogtepunten te bereiken. Team ARMADAS