Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Klantcase met Dennis Lemmens van René Schönefeld

Armadas

Sinds 2007 werken wij al samen met René Schönefeld en daar zijn we dan ook erg trots op. Dit bedrijf is producent van houtskooltabletten en diverse wierookkorrels die in religieuze gebouwen gebruikt worden. Als onderdeel van Koster Keunen, één van ’s werelds grootste verwerkingsbedrijven van natuurlijke wassen, is er behoefte aan verschillende flexwerkers. Productieleider Dennis Lemmens wilde graag wat vragen beantwoorden over onze samenwerking. 

Kun je iets vertellen over het bedrijf René Schönefeld? 

“Wij zijn producent van houtskooltabletten en wierook. Houtskooltabletten zijn geurloos en hebben een lange brandtijd, waardoor ze een breed scala aan toepassingen hebben. Daarom worden deze ook in verschillende formaten geproduceerd. Onze wierookkorrels worden veelal in religieuze gebouwen of ceremonies gebruikt. Eindgebruikers hebben de mogelijkheid om hun wierook naar wens samen te laten stellen. Wij zorgen dus voor de perfecte match; net zoals Armadas doet. 

Hoe ziet jullie samenwerking met Armadas eruit? 

We zijn gestart met 9 medewerkers maar hebben inmiddels ongeveer 15 medewerkers via Armadas rondlopen. Wanneer we extra krachten nodig hebben kunnen we daar vaak al binnen 2 weken een beroep op doen. Maar liefst 70% van onze flexkrachten is bij ons via Armadas. Ik doe altijd direct zaken met Paula. 

Waarom heb je voor Armadas gekozen? 

“Armadas schakelt direct en voert snel gesprekken met potentiële nieuwe flexkrachten voor ons bedrijf. Het is een daadkrachtig bedrijf met een open en duidelijke manier van communiceren. Ze doen wat ze zeggen en ze denken liever in mogelijkheden dan in problemen.” 

Wat is volgens jou de kracht van Armadas? 

“Toen een Nederlandse jongen bij ons op de werkvloer problemen had rondom zijn huisvesting kwam Armadas in actie toen ze te horen kregen dat het zijn werkzaamheden ondermijnde. Ze hebben hem aan huisvesting geholpen waardoor hij weer optimaal kon functioneren. Ik vind Armadas een warm en betrokken bedrijf. De dames op kantoor hebben echt een drive en passie voor hun vak.”