Ik zoek buitenlandse flexkrachten

kantoor ARMADAS is verhuisd naar centrum Eersel

Armadas

Ons kantoor is recentelijk verhuisd naar het bruisende centrum van Eersel, waar we nu gevestigd zijn in een prachtig en modern kantoorgebouw.

Ons nieuwe kantoor biedt niet alleen een inspirerende werkomgeving voor ons team, maar het stelt ons ook in staat om nog beter te voldoen aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten en uitzendkrachten.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Armadas. De keuze voor een pand met energielabel A is een bewuste stap in de richting van milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie. We zijn trots op ons nieuwe kantoor, niet alleen vanwege de moderne en comfortabele werkomgeving die het biedt, maar ook vanwege de duurzaamheidskenmerken die passen bij onze waarden als bedrijf.

Wij geloven sterk in mensgerichte samenwerking en streven ernaar om een plek te creëren waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Het hart van Eersel is nu de thuisbasis van ons uitzendbureau, en we kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in onze nieuwe locatie.

Onze zorgzaamheid, deskundigheid en doelgerichtheid blijft onveranderd. We streven ernaar om met jullie samen te werken en de best mogelijke HR-oplossingen te bieden.

We kijken uit naar een succesvolle en productieve toekomst, en we hopen jullie binnenkort te verwelkomen op ons nieuwe adres!