Ik zoek werk in Nederland

Prettig wonen

Bij Armadas bieden we je goede huisvestingsomstandigheden, zodat je altijd kunt uitrusten en fris een nieuwe dag op je werk kunt beginnen. Om het welzijn op een nieuwe plek te garanderen, bieden wij volledig uitgeruste, gunstig gelegen woongebouwen. Onze huizen bevinden zich in de buurt van plaatsen zoals winkels en eetgelegenheden. Onze coördinator komt regelmatig naar huis om bekend te raken met de huidige bewoners en, wat belangrijk is, in uw eigen taal.

Woonplek

Onze volledig uitgeruste huizen worden bewoond door maximaal 8 personen, waarin er kamers voor 2 bewoners zijn. Al onze huizen hebben toegang tot internet en een schotelantenne. Je hebt een kledingkast, koelkast en een vriezer tot je beschikking. Sommige huizen hebben een eigen tuin. Bij het selecteren van de samenstelling van bewoners houden we rekening met de leeftijd en het aantal mannen en vrouwen. Op deze manier proberen we de beste leefomstandigheden voor iedereen te creëren.

Huisbezoek

Onze coördinator komt regelmatig naar je huis om bekend te raken met de bewoners en beantwoord hierbij al uw vragen. Ook kan onze coördinator u vergezellen tijdens de vertaling wanneer u een arts bezoekt.

Omgeving

Onze huizen zijn gelegen in de Brabantse Kempen. Het is een regio ten zuiden van Eindhoven, bekend om zijn prachtige natuur en gastvrijheid. Naast tal van wandel- en fietsroutes zijn er hier veel gezellige eetgelegenheden. In elk dorp zijn er verschillende zelfbedieningswinkels waar ook eenvoudige Poolse producten verkrijgbaar zijn. De dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven (ongeveer 20 minuten met de auto, ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer).