Ik zoek werk in Nederland

Flexkracht aan het woord!

Iedere dag werken er flexkrachten via Armadas, bij een MKB bedrijf dat bij ze past. We werken graag samen met bedrijven die net als wij hart voor hun personeel hebben.Wij doen er alles aan zodat onze uitzendkrachten zich snel thuis voelen in Brabant en in het bedrijf.

Ben je benieuwd wat (oud)flexkrachten vinden van Armadas? Lees in onderstaande referenties waarom zij voor Armadas kozen, wat ze van het werk vinden en wat hen ervaring is in Nederland. Heb je na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

 

Als ik hulp nodig heb kan het team van Armadas meteen helpen

2 april 2021

In 2020 ben ik vanuit Polen naar Nederland gekomen op zoek naar een baan voor langere periode. En dit heb ik gevonden bij Armadas. Ik werk al 6 maanden als productie medewerker bij René Schönefeld. Dit was mijn eerste werkervaring in het buitenland, waardoor ik het best spannend vond om deze stap te maken.

Armadas maakte de stap om naar Nederland te komen makkelijker door me te helpen met het regelen van alle praktische zaken, zoals een BSN-nummer en mijn bankrekening. En door de Poolse recruiters en coördinators is het mogelijk om in mijn moedertaal te communiceren wanneer ik moeilijkere vragen heb.

Het is erg fijn dat als ik hulp nodig heb, het team van Armadas meteen kan helpen. En door de Armadas Facebookpagina blijf ik op de hoogte van het nieuws in Nederland zoals bijvoorbeeld de actualiteiten over het coronavirus.

Ik kom altijd met een lach op mijn gezicht naar het werk en doe ook mijn werk dan ook met plezier. De collega’s bij René Schönefeld zijn erg behulpzaam en respectvol. Tijdens de lunch praat ik veel met het team en kan ik ervaringen delen met andere flexkrachten.

Toen ik een half jaar geleden in Nederland kwam, wilde ik als eerst graag de Nederlandse cultuur leren kennen. Hierbij ben ik op een fiets gestapt en rond gaan rijden. Typisch Nederlands!

Ook nu vind ik het heerlijk om op de fiets te stappen en rond te rijden in de regio. Hierbij leer ik niet alleen de omgeving, maar ook de mensen kennen.

Mikael Abreyan