Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Even voorstellen: Rhodé Martens

Armadas

Ik ben het nieuwste lid van Armadas en ga in mijn rol als nieuwe Backoffice Medewerker Pavla ondersteunen bij administratieve werkzaamheden. Ik werk met de uren, salarissen en contracten van de flexwerkers en klanten. Samen zorgen wij ervoor dat alles in het systeem klopt, en dat iedereen op tijd en correct betaald wordt. Samen met Armadas hoop ik de beste service te leveren, waarbij ik altijd op zoek ben naar de meest efficiënte manier om dit doel te bereiken.

Waarom Armadas?

Armadas is een betrokken bedrijf met oog voor haar werknemers, zowel eigen personeel en alle uitzendmedewerkers. Ik vind het belangrijk dat iedereen als een persoon wordt behandeld, en niet als een nummertje. Samen met Armadas hoop ik de beste service te kunnen leveren en ben daarom altijd opzoek naar de meest efficiënte manier om dit doel te bereiken.

Heeft u vragen over contracten, verlof, vakanties etc., dan kunt u bij mij terecht.
U kunt bellen of e-mailen, ik sta paraat!