Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Even voorstellen: Anna Krawiec

Armadas

Aangenaam!

Mijn naam is Anna Krawiec en ik werk als backoffice medewerker. Ik doe de urenverantwoording en de voorbereiding van het salaris van de flexkrachten. Voor vragen kunnen klanten en flexkrachten contact met mij opnemen.

Drive

Het kunnen omgaan met mensen op het werk is een grote motivatie voor mij. Ik ben open en behulpzaam, daarom denk ik dat ik op mijn plek zit en kan ik onze medewerkers in veel dingen helpen, niet altijd zaken die met het werk te maken hebben.

Een groot voordeel van werken bij Armadas is een fijne sfeer en een goed samenwerkend team. Dit werk ook motiverend.

Ervaring

Ik werk al ongeveer 6 jaar in Nederland. Ik heb in een bakkerij gewerkt waar ik worstbroodjes en appelflappen maakte. Het was een interessant avontuur, ik werkte daar met Nederlanders, Hierdoor heb ik een versnelde cursus Nederlands gehad.

Nederland

Nederland is een vriendelijk land. Ik hou ervan hoe vreemden naar me glimlachen op straat en me begroeten. Ik hou echt van de lente in Nederland, als er overal bloemen en groen zijn. Mijn lievelingsgerecht is een lentelekkernij, asperges met saus en krieltjes.

Hobby

Ik hou van boeken. Wanneer ik lees, breek ik met alledaagse zaken. Ik rijd op een fiets, op rolschaatsen en ik luister veel naar muziek. ik hou van ontmoetingen met vrienden en tijd buitenshuis doorbrengen.