Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Armadas is trotse sponsor van het medisch team van Hogeschool Zuyd!

Armadas

Hogechool Zuyd goes to Alphe D’HuZes

En Armadas is trotse sponsor. ZUYD Medisch team is een team dat bestaat uit 40 fysiotherapiestudenten. Tijdens de Alpe d’HuZes-week maken zij onderdeel uit van het Medische Team.
Onder het motto “Opgeven is geen optie” gaat het team de deelnemers op 5 en 6 juni 2019 helpen de Alpe d’Huez te beklimmen. Dit doen zij middels sportmassage en fysiotherapie.
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes organiseren ze sponsoracties.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2019 worden voor de veertiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

Armadas wenst alle kanjers veel succes!