Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Even voorstellen: Adith Sako

Armadas

Mijn naam is Adith Sako, ik ben het nieuwste lid van het Armadas team!
In mijn rol als sales medewerkster ga ik het klantennetwerk uitbreiden en de huidige klantrelaties onderhouden. Samen met het recruitment team ga ik zorgen voor de perfecte match tussen onze klanten en de flexmedewerkers!

 

Waarom Armadas?

Mijn carrière is begonnen in de horeca, mensen kunnen mij herkennen van mijn horeca onderneming, Golfclub Landgoed Nieuwkerk in Goirle. Na negen erg leuke en leerzame jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij ik mijn communicatieve skills kon inzetten. De vacature bij Armadas sloot hier perfect op aan. Binnen het Armadas team werkt een krachtig team van professionele vakvrouwen waar ik mezelf meteen op mijn gemak voelde.