Ik zoek buitenlandse flexkrachten

Even voorstellen: Betina Lutomska

Armadas

Aangenaam!

Mijn naam is Betina Lutomska en ik ben gestart als Junior Recruiter en Coördinator.

Drive

Ik heb een drive om mezelf te ontwikkelen en te verbeteren. Armadas geeft me de kans om te starten op twee afdelingen, zo kan ik snel veel leren en ervaring op doen. Ik word betrokken bij zowel werving en selectie als het ondersteunen van onze flexkrachten.

Ervaring

Ik werk al ongeveer 5 jaar in Nederland met wat korte tussenperiodes in Polen. Ik heb onder andere in de productie gewerkt als operator in de machinebouw. In de 61-jarige historie van dat bedrijf was ik de eerste vrouwelijke operator! Deze ervaring zorgt ervoor dat ik de link kan leggen tussen de praktijk van onze opdrachtgevers en het profiel van kandidaten. Dit helpt mij om tot een optimale match te komen.

Nederland

Ik wil graag voor de lange termijn in Nederland blijven. Ik hou van de open houding in Nederland en ik voel me thuis. In Nederland zijn de mensen optimistisch ingesteld, dat kan ik waarderen. Verder heeft Nederland een mooie architectuur en veel gezellige dorpjes.

Woodstock

Ik hou van festivals, met name de Woodstock festivals in Polen. Deze zijn niet te verwarren met de Amerikaanse variant. Ik hoop binnenkort ook het paardrijden weer op te pakken.